| Zglob! | |
|
+18Pex Sasats Šva BlackBelt Drfly Ervin-Eko Murino Pedja Babuska Aco Ivanovic Alp LeDukri Baker on the fly Sale Zeka Pedja NikolaCG Madjoni Mixmaster 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 11:28 | |
| - Mixmaster ::
- Aco, pažljivo čitaj moje postove
Ma ne citam ih uopste, decace - nemoj da se lozis toliko ...
Cuj "moji postovi"!?! Koji trip, jbt. ... | |
|
| |
Pedja Babuska Fly fisherman
Broj poruka : 16 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.09.2010
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 11:31 | |
- Aco, pažljivo čitaj moje postove i ne brzaj. Još nisam napisao šta je glavna prednost bacanja iz zgloba. Videćeš, biće zanimljivo i pomalo čudno.
"Moderna" FC teorija već u startu eliminiše zabacivanje sa osloncem na zglob i proglašava ga zastarelim i pogrešnim. Mislim da je razlog tome neopravdani strah da će bacač-početnik zauvek nastaviti da izvodi kompletan zabačajni pokret iz zgloba, ako jednom tako nauči. To je smešno. Mušičar može odlično vladati i bacanjem iz zgloba i "modernim" bacanjem. Ako nauči oba načina zabacivanja, niti će početi da muca, niti će da se trza noću, samo će biti bolji mušičar i duplo bolji bacač. Evo konacno jedno realno misljenje za g.P.Babusku,i ja sam istog misljenja da podjednako treba upotrebljavati zglob,smaracina je smatram ne pije vodu ukrucen zglob.Hvala Mixmasteru na realnom mislljenju.Samo ne razumem trzanje i mucanje??? | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 11:56 | |
| - Aco Ivanovic ::
- Mixmaster ::
- Aco, pažljivo čitaj moje postove
Ma ne citam ih uopste, decace - nemoj da se lozis toliko ...
Cuj "moji postovi"!?! Koji trip, jbt. ...
"Dečače" je kompliment za čiku starog 41. godinu. Takođe, loženje i trip su prava stvar - ne treba biti hladan. Taman se uplaših da sam sa godinama postao bezosećajan, kad - eto ohrabrenja! Hvala Aco. [You must be registered and logged in to see this image.] Tema nosi naslov "Zglob!" i preporučljivo je pisati o tome. To nije nikakav "trip" ili "loženje". Svakog trenutka dok držimo mušičarski štap u rukama, to je veoma važno. Informacije o FC-u nas bombarduju sa svih strana, pa je poželjno da na forumu vidimo različita iskustva.
Poslednji izmenio Mixmaster dana Uto 07 Sep 2010, 13:20, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 12:20 | |
| - Pedja Babuska ::
- Samo ne razumem trzanje i mucanje???
Trzanje i mucanje? Pa, ako bacaš iz zgloba, neki "moderni" bacači će te upozoriti da imaš posla sa đavolom. Navodno, mogu noću da ti se pojave demoni u spavaćoj sobi, a đavo himself će te u snu prizivati u svoje carstvo. [You must be registered and logged in to see this image.] Šalim se, naravno. | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| |
| |
Aco Ivanovic Guide
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 13:16 | |
| | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 13:20 | |
| PA ovde se vidi i na slici da se zglob koristi i te kako , pogotovo zglob leve ruke | |
|
| |
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 13:24 | |
Znate sta G.Ivanovicu ja sam do sada pecao sarana i klena,zato me i zovu Pedja Babuska reka je predivna i poznato mi izgleda i zaista nije razlog da mi se ovako ismehate...hahahhaaaa i bas sam hteo da vam j...em mater svima ali master je jedan.......Savo Martinovic | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
| |
| |
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 13:43 | |
- Jel ti ovo mali Maksim birao avatar, majke ti
To je moja perverzna žena Nada.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 13:46 | |
- Trzanje i mucanje? Pa, ako bacaš iz zgloba, neki "moderni" bacači će te upozoriti da imaš posla sa đavolom.
Navodno, mogu noću da ti se pojave demoni u spavaćoj sobi, a đavo himself će te u snu prizivati u svoje carstvo. [You must be registered and logged in to see this image.]
Vrag odneo šalu.... | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 14:12 | |
| Pa gospodine Martinoviću dobro nam došli... | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 14:48 | |
| Pozdrav Matori, znao sam da si ti, tj predpostavljao sam, uzgred stigla ti je roba iz SAGE-a , naravno potpisano.. tako ide sa poklonom Uvek dobrodosao. | |
|
| |
Zeka Guide
Broj poruka : 578 Godina : 52 Datum upisa : 03.05.2008
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 19:29 | |
| Interesantno ......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 20:30 | |
| - Zeka ::