| Zglob! | |
|
+18Pex Sasats Šva BlackBelt Drfly Ervin-Eko Murino Pedja Babuska Aco Ivanovic Alp LeDukri Baker on the fly Sale Zeka Pedja NikolaCG Madjoni Mixmaster 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 20:44 | |
| Šta je ovo? Dok sam ja razbijao klenove na Toplici, zabacujući isključivo iz zgloba, ovde su se desile čudne stvari. Ispade da je Pedja babuska, za koga piše da je rođen 1970., ustvari Savo Martinović. Voleo bih da je tako, ali će mi trebati malo vremena da poverujem u to. Čini mi se da Savo nije mlađi od mene. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| |
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
Pedja Babuska Fly fisherman
Broj poruka : 16 Lokacija : Beograd Datum upisa : 05.09.2010
| Naslov: Re: Zglob! Uto 07 Sep 2010, 22:45 | |
| - Mixmaster ::
- Šta je ovo? Dok sam ja razbijao klenove na Toplici, zabacujući isključivo iz zgloba, ovde su se desile čudne stvari. Ispade da je Pedja
babuska, za koga piše da je rođen 1970., ustvari Savo Martinović. Voleo bih da je tako, ali će mi trebati malo vremena da poverujem u to. Čini mi se da Savo nije mlađi od mene. [You must be registered and logged in to see this image.] Pise i na plotu svašta, pa nije.. | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Zglob! Sre 08 Sep 2010, 00:38 | |
| - Pedja Babuska ::
Pise i na plotu svašta, pa nije.. Ovo već liči na druga Starog Dobrodošo i ožeži | |
|
| |
Drfly Fly fisherman
Broj poruka : 1 Datum upisa : 07.09.2010
| Naslov: Re: Zglob! Sre 08 Sep 2010, 09:09 | |
| Babuska MESTER | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Zglob! Sre 08 Sep 2010, 09:54 | |
| IZ PRAKSE
Juče sam mušičario na dobroj klenovskoj reci, srednje veličine, Toplici. Iako je na mnogim mestima široka i zgodna za zabacivanje svakojakih koncolomija, ribu treba tražiti u džungli i delovima reke do kojih se jedva dolazi. Na takvim mestima je svako drugo zabacivanje, osim onog iz zgloba, pogrešno. Putanja štapa, konca i muve su obavezno kružni. Drugačiji ne bi mogli da budu, jer su zabaci kratki, sa vrlo malo konca i gomilom granja unaokolo. Ribolovac mora biti prilično miran i nikako ne sme praviti suvišne pokrete rukama, glavom i telom. Mrda samo zglob.... [You must be registered and logged in to see this image.]Na slici Toplice prikazan je jedan prilično zgodan vir. Slovom X su obeležena mesta koja bi zasigurno zauzeo bacač uvežbavan isključivo na livadi, a koja iskusan mušičar preskače. Slovom v je obeležena najveća džungla na viru, jedini deo prikazanog dela reke kome treba posvetiti pažnju i za koji je potrebna veština zabacivanja iz zgloba. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zglob! Sre 08 Sep 2010, 11:30 | |
| - Mixmaster ::
Na slici Toplice prikazan je jedan prilično zgodan vir. Slovom X su obeležena mesta koja bi zasigurno zauzeo bacač uvežbavan isključivo na livadi, a koja iskusan mušičar preskače. Slovom v je obeležena najveća džungla na viru, jedini deo prikazanog dela reke kome treba posvetiti pažnju i za koji je potrebna veština zabacivanja iz zgloba. Džungla je tebi u glavi, šta ti je ovo izgleda kao minsko polje? | |
|
| |
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Zglob! Sre 08 Sep 2010, 11:54 | |
| Džungla u glavi? Sviđa mi se to. Zvuči kao neko bogatstvo. Da si napisao "pustinja", uvredio bih se.
Šta je na slici, prilično jasno stoji u tekstu. Dovoljno je pročitati ga i gledati sliku. | |
|
| |
BlackBelt Visitor
Broj poruka : 166 Datum upisa : 31.08.2010
| Naslov: Re: Zglob! Sre 08 Sep 2010, 15:37 | |
| U ovoj temi nameće se pitanje: Mixe, negdje na samom početku ove teme si napisao da su stare škole isticale tehniku korišćenja zgloba(zglobnu tehniku)dok kod savremenih škola upotrebu" zglobne tehnike"prakrično predstavljaju kao grešku u koracima!Ili je nerado spominju. Malo nakon tebe javio se fc instruktor(novog doba)i izjavio je da i on sam upražnjava zglob,kad za to osjeti potrebu! Interesuje me da li je prilikom polaganja za instruktora u fc dozvoljeno koristiti zglob(naravno kod tehnika koje to zahtijevaju) ili je upotreba pomenute tehnike samo prečica do neusjeha na pomenutom polaganju? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zglob! Sre 08 Sep 2010, 23:23 | |
| | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| |
| |
Pedja Visitor
Broj poruka : 375 Datum upisa : 16.11.2008
| Naslov: Re: Zglob! Čet 09 Sep 2010, 00:33 | |
| Dobra ti je ova Sale. Mada ima istine u onome sto zbori Randja.Danas sam na Toplici koja je 3 puta manja od Morave vecinom koristio zglob. Iako ne volim to da radim ali valjda od situacije do situacije,vec kad se pojavio veci preliv onda je "zglob" izbacen iz upotrebe ili da budem tacniji 1% ucesce zgloba u celoj akciji... --Livada, livada sanjiva se BUDI sanjiva se BUDIIIIII.... | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Zglob! Čet 09 Sep 2010, 00:54 | |
| | |
|
| |
Pedja Visitor
Broj poruka : 375 Datum upisa : 16.11.2008
| Naslov: Re: Zglob! Čet 09 Sep 2010, 03:03 | |
| Evo je Toplica od juce,malo zgloba pa malo svega ostalog... Pa malo zgloba pa KLENOVINA... [You must be registered and logged in to see this image.]Uploaded with ImageShack.us | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zglob! | |
| |
|
| |
| Zglob! | |
|