| Fly Casting Analyzer | |
|
+16Sale BlackBelt2 Sasats Mixmaster NikolaCG Aco Ivanovic Zeka Micko Radojica-pop Sasa Ljumovic MikiTenkara Goran R Saležupa VladisaNS Madjoni Murino 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 15:05 | |
| - Aco Ivanovic ::
Mix je godinama negirao i olajavao FC da bi pre par nedelja grlom u jagode hrlio da organizuje "Prvi Distance FC u Srbiji" ili kako već - i bio presrećan zbog toga, naravno...
Samo ladno ... Održano je prvo takmičenje u bacanju u dalj, to je tačno. Samo, nije bilo nikakvog hrljenja. Organizovala ga je natenane najjača mušičarska organizacija na ovim prostorima, u okviru najmušičarskijeg sajma u regionu, na travnjaku gradskog stadiona, sa 19 bacača, četvoricom koji su prebacili 30 m... Meni je to savršeno i sasvim sam zadovoljan. Drugo, vrlo je teško proceniti šta je ko govorio i "olajavao", ako to ne čujemo svojim ušima. Kad je već reč o meni, ja poznavanje FC smatram veoma bitnim, ali ne smatram da je FC ono što pod tim podrazumevaju svi mušičari, posebno ne domaći instruktori zabacivanja. Aco, ne mislimo svi isto kad kažemo "FC". U mušičarenju nema jednoumlja. Ja sam ubeđen da ovakve sprave ne dovode do dobrog zabacivanja. Vešt mušičar i bacač ima svoj stil i svoju bacačku rutinu koju stiče putem iskustva i vlastite inteligencije. Aparat koji bi to korigovao učinio bi nepopravljivu štetu i napravio ga na priglupog robota. Kako vidim, trenutno se baš aktivno radi na zaglupljivanju i robotizovanju mušičara, čemu bi upravo Aco Ivanović, kao predsedavajući odeljka za FF u okviru EFFA, trebalo da se suprotstavi.
Poslednji izmenio Mixmaster dana Ned 16 Maj 2010, 15:27, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
BlackBelt2 Visitor
Broj poruka : 376 Lokacija : Podgorica Datum upisa : 22.10.2009
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 15:25 | |
| Madjoni, to spada u korekcije trenažnih procesa i ispravki pogrešno naučenih tehnika,koje ponekad ni sam čovjek ne može da uoči. Svi simulatori su dovedeni do perfekcije,neki vam od njih uz zadatu vježbu prate otkucaj srca i br izgubljenih kalorija. Da približim u današnje vrijeme i normalni trening-vježbu-pokret,koji odradjujete svakodnevno simulator je prava stvar! Bez njega se sporije napreduje i skoro da je napredak nezamisliv! Jedino ako Prota ne tvrdi suprotno! | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 16:30 | |
| Meni isto nije jasno, sta je crnipojas napisao pogresno? Aca je bas lepo objasnio za sta sluzi fca ,i hvala mu jos jednom , doduse nekima izgleda nije dovoljno ni crtati pa cak ni film da se snimi opet isto, to je nizak stepen IQ nista drugo , Randjo ne pominji vise molim te najjacu organizaciju ,nema vas vise od deset i to sve istih likova , na svakom okupljanju koje organizuje sekcija Nis , izvinite na offu | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 17:15 | |
| - Sale ::
Randjo ne pominji vise molim te najjacu organizaciju ,nema vas vise od deset i to sve istih likova , na svakom okupljanju koje organizuje sekcija Nis , izvinite na offu Prihvatamo izvinjenje zbog offtopica, ali izletećemo nakratko, tek da izađem u susret Saletu. Sale, opet ti o MSN (Mušičarska sekcija Niša). Opovrgnuću tvoje reči samo jednim od 100 primera. Nikada u Srbiji nije održana posećenija FF manifestacija od ovogodišnje Izložbe mušica, koju smo mi organizovali. Možda je desetak, dvadeset ili trideset nas malo, ali nažalost u tvom Čačku (npr) i većini ostalih gradova Srbije nema, niti je ikad bilo ni 2, koji su spremni da rade bilo šta što bi podsećalo na MSN, a kamoli nešto bolje. Treba li da podsećam da je MSN organizator svih 7 izložbi i takmičenja u FT-u. Sva su bila veoma uspešna, odlično ocenjena i neviđeno posećena. Par puta ljudi nisu mogli da uđu u prostorije gde je održavana, pa su se smrzavali ispred vrata, kao da unutra nastupa Elvis Presley. Takođe, naša FT radionica, koja se održava svakog četvrtka u USR "Nišava", redovno se održava i povremeno okupi toliko vezača, da polovina stoji, jer nema dovoljno mesta za sedenje i pored toga što je sto koji koristimo toliki da uz njega staje oko 20 stolica... Svakog četvrtka!!! Bla, bla, bla... | |
|
| |
Radojica-pop Guide
Broj poruka : 1570 Godina : 49 Lokacija : Raška Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 17:24 | |
| A jel postoji mogucnost ( gde) da se kupi ova KORISNA SPRAVICA?! Hvala! | |
|
| |
Los_Pecaros Guide
Broj poruka : 1614 Lokacija : Na vodi Datum upisa : 01.04.2009
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 17:27 | |
| | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 20:42 | |
| | |
|
| |
Los_Pecaros Guide
Broj poruka : 1614 Lokacija : Na vodi Datum upisa : 01.04.2009
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 20:44 | |
| Ma, shalim se i to ti (i ja) dobro znas/mo. Ne moze nas "vriejme da gazi" moj Mladjene, jer smo tamanili ribu kada je bilo u rijekama Tako da ovo "novo vrijeme" sto donosi vise mudrovanja u cyber-svijetu i "lepog pecanja u komercijali" nego li dobrog-straog... RIBOLOVA ne moze da se uporedi s onim ranijim. | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 20:50 | |
| - Radojica-pop ::
- A jel postoji mogucnost ( gde) da se kupi ova KORISNA SPRAVICA?! Hvala!
Pope,
bilo koji ozbiljniji SAGE diler ima spravicu!
Rudi Heger u Evropi ... možda ti Sale iz Čačka može pomoći, ukoliko si zainteresovan! Kontaktiraj njega ...
Pozdrav! | |
|
| |
Bax Visitor
Broj poruka : 235 Godina : 51 Lokacija : Jošanička Banja Datum upisa : 07.05.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 21:40 | |
| Ma neće to Pop za njega, nego za malog Teodora... | |
|
| |
Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 21:58 | |
| Meni stize polovinom sledeceg meseca | |
|
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 22:00 | |
| - Aco Ivanovic ::
Hvala najlepse Aleksandre! | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 22:04 | |
| | |
|
| |
Aco Ivanovic Guide
Broj poruka : 576 Godina : 55 Lokacija : Beograd, SRBIJA Datum upisa : 24.04.2009
| |
| |
Radojica-pop Guide
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 22:18 | |
| Apsolutno tako, HVALA SALE!!! Znajuci Saleta kakav je covek, ovu spravicu ce moc da proba ko god pozeli! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer | |
| |
|
| |
| Fly Casting Analyzer | |
|