Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Fly Casting Analyzer

Ići dole 
+16
Sale
BlackBelt2
Sasats
Mixmaster
NikolaCG
Aco Ivanovic
Zeka
Micko
Radojica-pop
Sasa Ljumovic
MikiTenkara
Goran R
Saležupa
VladisaNS
Madjoni
Murino
20 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
AutorPoruka
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Godina : 55
Datum upisa : 05.08.2008

Fly Casting Analyzer - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 15:05

Aco Ivanovic ::

Mix je godinama negirao i olajavao FC da bi pre par nedelja grlom u jagode hrlio da organizuje "Prvi Distance FC u Srbiji" ili kako već -
i bio presrećan zbog toga, naravno...

Samo ladno ...

Održano je prvo takmičenje u bacanju u dalj, to je tačno. Samo, nije bilo nikakvog hrljenja. Organizovala ga je natenane najjača mušičarska organizacija na
ovim prostorima, u okviru najmušičarskijeg sajma u regionu, na travnjaku gradskog stadiona, sa 19 bacača, četvoricom koji su prebacili 30 m...
Meni je to savršeno i sasvim sam zadovoljan.

Drugo, vrlo je teško proceniti šta je ko govorio i "olajavao", ako to ne čujemo svojim ušima. Kad je već reč o meni, ja poznavanje FC smatram veoma
bitnim, ali ne smatram da je FC ono što pod tim podrazumevaju svi mušičari, posebno ne domaći instruktori zabacivanja. Aco, ne mislimo svi isto kad
kažemo "FC". U mušičarenju nema jednoumlja.

Ja sam ubeđen da ovakve sprave ne dovode do dobrog zabacivanja. Vešt mušičar i bacač ima svoj stil i svoju bacačku rutinu koju stiče putem iskustva
i vlastite inteligencije. Aparat koji bi to korigovao učinio bi nepopravljivu štetu i napravio ga na priglupog robota. Kako vidim, trenutno se baš aktivno radi
na zaglupljivanju i robotizovanju mušičara, čemu bi upravo Aco Ivanović, kao predsedavajući odeljka za FF u okviru EFFA, trebalo da se suprotstavi.

Poslednji izmenio Mixmaster dana Ned 16 Maj 2010, 15:27, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
BlackBelt2
Visitor
BlackBelt2

Broj poruka : 376
Datum upisa : 22.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 15:25

Madjoni, to spada u korekcije trenažnih procesa i ispravki pogrešno naučenih tehnika,koje ponekad ni sam čovjek ne može da uoči.
Svi simulatori su dovedeni do perfekcije,neki vam od njih uz zadatu vježbu prate otkucaj srca i br izgubljenih kalorija.
Da približim u današnje vrijeme i normalni trening-vježbu-pokret,koji odradjujete svakodnevno simulator je prava stvar!
Bez njega se sporije napreduje i skoro da je napredak nezamisliv!
Jedino ako Prota ne tvrdi suprotno!
Nazad na vrh Ići dole
Sale
Guide
Guide
Sale

Broj poruka : 1437
Godina : 48
Datum upisa : 04.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 16:30

Meni isto nije jasno, sta je crnipojas napisao pogresno?
Aca je bas lepo objasnio za sta sluzi fca ,i hvala mu jos jednom ,
doduse nekima izgleda nije dovoljno ni crtati pa cak ni film da se snimi opet isto, to je nizak stepen IQ nista drugo ,
Randjo ne pominji vise molim te najjacu organizaciju ,nema vas vise od deset i to sve istih likova ,
na svakom okupljanju koje organizuje sekcija Nis , izvinite na offu
Nazad na vrh Ići dole
http://www.eurofish.co.rs
Mixmaster
MASTER
Mixmaster

Broj poruka : 10000
Datum upisa : 05.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 17:15

Sale ::

Randjo ne pominji vise molim te najjacu organizaciju ,nema vas vise od deset i to sve istih likova ,
na svakom okupljanju koje organizuje sekcija Nis , izvinite na offu

Prihvatamo izvinjenje zbog offtopica, ali izletećemo nakratko, tek da izađem u susret Saletu.

Sale, opet ti o MSN (Mušičarska sekcija Niša). Opovrgnuću tvoje reči samo jednim od 100 primera.
Nikada u Srbiji nije održana posećenija FF manifestacija od ovogodišnje Izložbe mušica, koju smo mi organizovali. Možda je desetak,
dvadeset ili trideset nas malo, ali nažalost u tvom Čačku (npr) i većini ostalih gradova Srbije nema, niti je ikad bilo ni 2, koji su spremni
da rade bilo šta što bi podsećalo na MSN, a kamoli nešto bolje. Treba li da podsećam da je MSN organizator svih 7 izložbi i takmičenja
u FT-u. Sva su bila veoma uspešna, odlično ocenjena i neviđeno posećena. Par puta ljudi nisu mogli da uđu u prostorije gde je
održavana, pa su se smrzavali ispred vrata, kao da unutra nastupa Elvis Presley.

Takođe, naša FT radionica, koja se održava svakog četvrtka u USR "Nišava", redovno se održava i povremeno okupi toliko vezača, da
polovina stoji, jer nema dovoljno mesta za sedenje i pored toga što je sto koji koristimo toliki da uz njega staje oko 20 stolica...

Svakog četvrtka!!!

Bla, bla, bla...
Nazad na vrh Ići dole
Radojica-pop
Guide
Guide
Radojica-pop

Broj poruka : 1570
Godina : 49
Datum upisa : 30.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 17:24

A jel postoji mogucnost ( gde) da se kupi ova KORISNA SPRAVICA?! Hvala!
Nazad na vrh Ići dole
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

Broj poruka : 1614
Datum upisa : 01.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 17:27

Madjoni ::

Da...ali isto mi je milije da mi živi čojek kaže šta jes a šta nije dobro nego da neka spravica pišti i da analiziram grafikone geek geek

"Modernizuj se" Mladjene... vrijeme oce da ne pregazi! sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
http://www.montenegro-fishing-paradise.com
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 20:42

Los_Pecaros ::
Madjoni ::

Da...ali isto mi je milije da mi živi čojek kaže šta jes a šta nije dobro nego da neka spravica pišti i da analiziram grafikone geek geek

"Modernizuj se" Mladjene... vrijeme oce da ne pregazi! sampion 1
Neka gazi...ako smije :king:
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Los_Pecaros
Guide
Guide
Los_Pecaros

Broj poruka : 1614
Datum upisa : 01.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 20:44

Ma, shalim se i to ti (i ja) dobro znas/mo. sampion 1

Ne moze nas "vriejme da gazi" moj Mladjene, jer smo tamanili ribu kada je bilo u rijekama skocko

Tako da ovo "novo vrijeme" sto donosi vise mudrovanja u cyber-svijetu i "lepog pecanja u komercijali" nego li dobrog-straog... RIBOLOVA
ne moze da se uporedi s onim ranijim. Bravooo
Nazad na vrh Ići dole
http://www.montenegro-fishing-paradise.com
Aco Ivanovic
Guide
Guide
Aco Ivanovic

Broj poruka : 576
Datum upisa : 24.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 20:50

Radojica-pop ::
A jel postoji mogucnost ( gde) da se kupi ova KORISNA SPRAVICA?! Hvala!

Pope,

bilo koji ozbiljniji SAGE diler ima spravicu!

Rudi Heger u Evropi ... možda ti Sale iz Čačka može pomoći, ukoliko si zainteresovan! Kontaktiraj njega ...

Pozdrav!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.alexivanovic.com
Bax
Visitor
Bax

Broj poruka : 235
Godina : 51
Datum upisa : 07.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 21:40

Ma neće to Pop za njega, nego za malog Teodora...
Nazad na vrh Ići dole
http://wwwgranitiimermeriostojic.co.rs
Sale
Guide
Guide
Sale

Broj poruka : 1437
Godina : 48
Datum upisa : 04.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 21:58

Meni stize polovinom sledeceg meseca
Nazad na vrh Ići dole
http://www.eurofish.co.rs
Radojica-pop
Guide
Guide
Radojica-pop

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 22:00

Hvala najlepse Aleksandre!
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Godina : 51
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 22:04

Koincidencija
Nazad na vrh Ići dole
Aco Ivanovic
Guide
Guide
Aco Ivanovic

Broj poruka : 576
Datum upisa : 24.04.2009

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 22:06

Radojica-pop ::
Hvala najlepse Aleksandre!

Nema na cemu ! Evo Sale odmah odreagovao, extra sampion 1
Bice zanimljivo isprobati na Drini, recimo. Na primer, da se utvrdi na koji nacin duboko gazenje utice na ritam i simetriju zabacajnog pokreta !

A sto da ne? Hvala Sale!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.alexivanovic.com
Radojica-pop
Guide
Guide
Radojica-pop

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 EmptyNed 16 Maj 2010, 22:18

Apsolutno tako, HVALA SALE!!! Znajuci Saleta kakav je covek, ovu spravicu ce moc da proba ko god pozeli! sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Fly Casting Analyzer   Fly Casting Analyzer - Page 3 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Fly Casting Analyzer
Nazad na vrh 
Strana 3 od 4Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći
 Similar topics
-
» Fly casting I
» Fly casting II