Musicarenje.net Fly Fishing |
|
| Fly Casting Analyzer | |
|
+16Sale BlackBelt2 Sasats Mixmaster NikolaCG Aco Ivanovic Zeka Micko Radojica-pop Sasa Ljumovic MikiTenkara Goran R Saležupa VladisaNS Madjoni Murino 20 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Ned 16 Maj 2010, 22:29 | |
| Prepoznajem mudrost u Sašinom postu Eh,da i zanima me koliko košta ova "korisna" spravica?
Poslednji izmenio Madjoni dana Ned 16 Maj 2010, 22:34, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Pon 17 Maj 2010, 00:00 | |
| Mislim šta reći :king: Bilo bi dobro da Sale Čačak kao distributer ove opreme proda koju ovu stvarčicu pa da lijepo plati prostor za reklamiranje na ovom sajtu... ...što bi trebalo da je normalna pojava zar ne?
Poslednji izmenio Madjoni dana Pon 17 Maj 2010, 01:18, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Sale Guide
Broj poruka : 1437 Godina : 48 Lokacija : Čačak Datum upisa : 04.12.2008
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Pon 17 Maj 2010, 09:07 | |
| - Madjoni ::
- NikolaCG ::
- Hahaha ....bravo Mađo! Svaka čast. Promaklo mi je.
A i Sasits kapa dolje! Mislim šta reći :king: Bilo bi dobro da Sale Čačak kao distributer ove opreme proda koju ovu stvarčicu pa da lijepo plati prostor za reklamiranje na ovom sajtu... ...što bi trebalo da je normalna pojava zar ne? Stvarcica na zalost nije na prodaju , ni Sage je nema u cenovniku , normalno dobice na testiranje ko bude to hteo , a sto se tice reklame moracete da se vise potrudite ,sto se postize kvalitetnim postovima ,tekstovima i sagovornicima | |
| | | Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Pon 17 Maj 2010, 11:47 | |
| - Sale ::
Stvarcica na zalost nije na prodaju , ni Sage je nema u cenovniku , normalno dobice na testiranje ko bude to hteo , a sto se tice reklame moracete da se vise potrudite ,sto se postize kvalitetnim postovima ,tekstovima i sagovornicima Potrudićemo se......sa posebnom pažnjom na manipulante i špekulante | |
| | | Pex Visitor
Broj poruka : 467 Godina : 48 Lokacija : Pirot Datum upisa : 13.02.2010
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Pon 17 Maj 2010, 14:37 | |
| e ljudi svaka vam cast kad mozete ovako dugacko da polemisete o nekoj skalameriji koja po meni (neiskusnom) nema nekog znacaja u vezbanju zabacaja. jedino ako se patimo od toga da sve sto se nudi na trzistu i imamo.ma neznam sto s...m mozda cu i ja jednom da trazim da probam tu stvar ko zna! | |
| | | Nico Fly fisherman
Broj poruka : 22 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 15.04.2010
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer Pon 17 Maj 2010, 15:00 | |
| koliko sam ja skapirao , stvar je namenjena za iskusne bacace da prove tehniku ili gresim | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fly Casting Analyzer | |
| |
| | | | Fly Casting Analyzer | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|