Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Mušičarski forumi koji nestaju Uto 27 Nov 2012, 21:24 | |
| Net - 38 Org - 8 Com - 1
registrovani korisnik | |
|
MaxFly Visitor
Broj poruka : 297 Godina : 45 Lokacija : Villach,Östereich Datum upisa : 01.01.2011
| Naslov: Re: Mušičarski forumi koji nestaju Uto 27 Nov 2012, 22:21 | |
| A dali se moze pratiti ovaj forum ako nisi registrovani korisnik? | |
|
baba.kurana Fly fisherman
Broj poruka : 1 Datum upisa : 27.11.2012
| Naslov: Re: Mušičarski forumi koji nestaju Uto 27 Nov 2012, 22:25 | |
| Mix, mozes da pises sta god zelis, ovde ti je to dozvoljeno. Bez orga ti ne bi postojao. Bio bi samo jedan list na vetru koga Nisava odnese | |
|
Omar Guide
Broj poruka : 2296 Godina : 50 Lokacija : Plav Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: Mušičarski forumi koji nestaju Uto 27 Nov 2012, 22:33 | |
| Prvi post na ovom forumu pa jos u ovakvom tonu ! Baš čudno | |
|
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarski forumi koji nestaju Uto 27 Nov 2012, 23:10 | |
| - baba.kurana ::
- Mix, mozes da pises sta god zelis, ovde ti je to dozvoljeno. Bez orga ti ne bi postojao. Bio bi samo jedan list na vetru koga Nisava odnese
Haha, Taj sajt je nastao tako što je jedan potpuno anoniman lik došao kod mene da mi javi da postoji nešto što se zove Internet-forum. "Kuc-kuc" na moja vrata - to je upravo tako počelo, 2005. godine. Pre njega, to isto je pokušao još jedan Nišlija, koji mnogo bolje poznaje Internet, ali se nije setio da pozove nekog ko zna i šta je mušičarenje. 9 godina pre toga, ja sam snimao mušičarske TV emisije (prvo za lokalnu TV,a više puta i za RTS) 8 godina pre toga, osnovao sam Mušičarsku sekciju Niša 7 godina pre toga organizovao sam prvo takmičenje u vezivanju muva (Već II je bila na državnoj TV) 7 godina pre toga, pobedio sam na prvom mušičarskom takmičenju u Srbiji 5 godina pre toga pobedio sam na prvom takmičenju u mušičarenju pastrmke u Srbiji 4 godine pre toga objavio sam knjigu "Osnove mušičarenja" ...... Hehehe, baš zvuči kao "list na vetru" Verovali ili ne, teško je bilo naći čoveka u Nišu, a kamoli ribolovca, koji me nije poznavao. Bio sam prava niška mušičarska-ribolovačka zvezda, a to sam nesebično podelio i sa tim potpuno nebitnim momkom, koji ni na svom vlastitom sajtu gotovo nikada nije napisao nijedan suvisli mušičarski post. U prvim godinama postojanja tog prvog m. foruma na ovom jeziku, ubedljivu većinu tema je otvorio i većinu postova napisao...šta mislite ko?
Poslednji izmenio Mixmaster dana Uto 27 Nov 2012, 23:53, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
Milan VB Visitor
Broj poruka : 400 Godina : 37 Lokacija : Vrnjačka banja Datum upisa : 25.09.2012
| Naslov: Re: Mušičarski forumi koji nestaju Uto 27 Nov 2012, 23:25 | |
| Kakva si ti faca... | |
|
Mixmaster MASTER
| Naslov: Re: Mušičarski forumi koji nestaju Uto 27 Nov 2012, 23:51 | |
| - MaxFly ::
- A dali se moze pratiti ovaj forum ako nisi registrovani korisnik?
Da, ali samo delimično. Ovaj forum je specijalizovan za registrovane članove mušičare, a ne slučajno zalutale korisnike Interneta. Ostale forume često posećuju i neregistrovani korisnici, koji mogu biti "surferi" iz bilo kog dela sveta, koji (na primer) čitaju o latinoameričkom plesu "bambula" ili o muvama (fly) ili nekoj od milion tema koje se pominju na forumima. Ovde su dobrodošli samo aktivni učesnici, koji pišu i čitaju, a čije nadimke, podatke i avatare uvek možemo videti. Ovo je takav tip foruma, malo zatvoreniji, ali i pored toga najpopularniji na ovim prostorima. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Mušičarski forumi koji nestaju | |
| |
|