Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !

Ići dole 
+34
Goran
Mohiko
Alp
Bahat
NMilanovic
ShoneFly
Nemanja79
Saleja
Sasats
Damirt82
Gegula
Mafke
Nikolats
Sale
Mr.Zacoola
Crni
Durlanac
Predrag
Mixmaster
Pex
Goran R
Falco
Prota "Pacer"
NikolaCG
Brankoogi
Ersin
Ervin-Eko
Cakan
Keno
Cicvara
Ekoljuba
Madjoni
Oholi
Murino
38 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeći
AutorPoruka
Sale
Guide
Guide
Sale

Broj poruka : 1437
Godina : 48
Datum upisa : 04.12.2008

Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyUto 01 Feb 2011, 13:16

Ovo sto pomenu Mix. je i jedini uspesan nacin
Nazad na vrh Ići dole
http://www.eurofish.co.rs
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

Broj poruka : 9731
Datum upisa : 14.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyUto 01 Feb 2011, 13:55

Mr.Zacoola ::

Vatromet!

Da ovo čuje neko iz društva za zaštitu ptica (kormorana)... Laughing
hehehe.... sampion 1
poznajem dvojicu u CG...pardon,poznavao sam ih stvarno ha ha
Nazad na vrh Ići dole
http://www.flyfishingprimus.me/
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 00:31

Kormorani nastavlujaju svoj pir...naročito sada na djelovima nezaledjenih rijeka
(na slici napadnuta riba na kanalu dugom 12 km a slično je na djelovima rijeka Drave i Mure)

Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 Dravi_10
Photo by Mirko Hanzekovic

Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Nikolats
Visitor
Nikolats

Broj poruka : 311
Godina : 41
Datum upisa : 12.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 08:10

Da dodam i ja jednu...

Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 Ogj2n8

Slika skinuta sa neta...
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

Broj poruka : 2767
Godina : 51
Datum upisa : 23.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 09:47

Zanimljivo, i ove ptice znaju za dozvoljenu meru scratch scratch

""NE UBIJAJTE PTICE'' ( SV. VLADIKA NIKOLAJ VELIMIROVIC )
Nazad na vrh Ići dole
Gegula
Guide
Guide
Gegula

Broj poruka : 717
Godina : 48
Datum upisa : 04.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 11:53

Nisu kormorani krivi sto mi nemmo ribe u rekama...imamo reka koje kormorani nikad nisu ni preleteli a kamoli lovili ribu pa u tim rekama riba nema....nisu kormorani krivi zbog siromasnog ribljeg fonda,ja ih licno ne volim ali nisu nam oni najveci krivci,naime od vajkada postoje kormorani a koliko mi otac pricao nekada je ribe bile neopisivo vise nego danas...
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 12:35

Gegula ::
Nisu kormorani krivi sto mi nemmo ribe u rekama...imamo reka koje kormorani nikad nisu ni preleteli a kamoli lovili ribu pa u tim rekama riba nema....nisu kormorani krivi zbog siromasnog ribljeg fonda,ja ih licno ne volim ali nisu nam oni najveci krivci,naime od vajkada postoje kormorani a koliko mi otac pricao nekada je ribe bile neopisivo vise nego danas...
Tačno,osim jednog detalja...kormorani su zaista postojali i prije na našim vodama ali domaći veliki kormoran je bio jako rijedak .Namjerno kažem domaći jer ova pošast koja teroriše Evropske vode nije domaća ptica već uljez koji je stigao sredinom 90-tih ni manje ni više no iz Kine iz još ne utvrđenih razloga... study study
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 15:33

Mozda Kinezi provalili da im ukusno meso,pa kormorani ovde nasli spas ha ha ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 19:34

Ne bi me ni to čudilo Laughing ,jer prirodnih neprijatelja odrasli kormoran i nema osim čovjeka
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 19:39

Madjo,pusku u ruke,posle rerna pa javi utiske stvarno ha ha TI SI LOVAC !
Nazad na vrh Ići dole
Damirt82
Guide
Guide
Damirt82

Broj poruka : 1359
Godina : 42
Datum upisa : 08.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 22:12

Čuo sam da je meso kormorana jako ukusno. Naravno još kad se dobro spremi. Jedan ga je ugostitelj spremao u čorbi, a takođe sam gledao neku emisiju gdje neki švedo živi u divljini i najviše voli da jede kormorane. A nekako mi je i logično, jede samo svježu ribu, koju ulovi, nije strvinar. Znam samo da kod nas pravi havariju. Pojavio se u zadnjih 6,7 godina i svake zime pravi pokolj na Vrbanji. Sad je Vrbanja velikim dijelom, najviše u području gdje je lovio, zaledila i veće jato se okupilo i napustilo ovaj naš dio. eto i neke dobre strane zaleđenosti rijeke.
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 22:19

Meni to malo cudno oko jestivosti kormorana scratch

Znam da se ptice i zivotinje koje se hrane zivom hranom ne jedu jer im meso nije ukusno , uglavnom se jedu biljojedi ...
Mada je moguce da nije los kad se pripremi na neki poseban nacin ovde koliko sam primetio lovci nisu nesto posebno zainteresovani za kormorane
Nazad na vrh Ići dole
Mafke
Guide
Guide
Mafke

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 22:41

Ma ima logike sto se tice jestivosti,domaca kokoska sta sve ne jede,cak i strvinu kljuca pa je cuvaju za hranu Ufffff
Nazad na vrh Ići dole
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Datum upisa : 04.01.2009

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 22:48

Ali osnovna hrana joj je biljnog porekla. Kormoran se iskljucivo hrani mesom i nema sanse da se ne oseca na ribu
Nazad na vrh Ići dole
Madjoni
Moderator
Moderator
Madjoni

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 EmptyNed 12 Feb 2012, 23:52

Sasats ::
Kormoran se iskljucivo hrani mesom i nema sanse da se ne oseca na ribu
I pero mu se osjeća,da ne kažem smrdi,na ribu....a meso vjerovatno ubija Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !   Kormorani (i dr. ptice ribolovci) ! - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kormorani (i dr. ptice ribolovci) !
Nazad na vrh 
Strana 9 od 13Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeći
 Similar topics
-
» Vidre... !!!
» Divlje patke i druge ptice i fly fishing
» "Kolege" ribolovci !
» (Ne)Savesni ribolovci

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: Ostali stanovnici voda i priobalja-
Skoči na: