| Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) | |
|
+52Mare035 Mihailo Erovic Clavis Mohiko Zarkotekica Renafly SnikS Bahus Marinko81 Damirt82 Bahat Raka Hardy ZmajodBosne Musicar Zlatko Fly Milosh85 Haris Mafke RadeZamora NB.Geronimo Saleja Fićo Lale Durlanac Crni Ivica R. Strashni Ogi Murino Jocko Keno Zvezdan Cakan Cicvara Nemanja79 Mungos Antares Sasats Acapapec Mixmaster Dragan Tasic Oholi Goran R Brankoogi Ervin-Eko NikolaCG Saležupa Madjoni Bogdan Mr.Zacoola MM Sasa D 56 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Oholi Guide
Broj poruka : 2071 Godina : 42 Lokacija : Beograd Datum upisa : 13.12.2008
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Uto 03 Nov 2009, 12:21 | |
| Nemam kalem, ako dodjem do njega slikaću ga ! | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
Broj poruka : 921 Godina : 63 Lokacija : Niš Datum upisa : 24.12.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Čet 31 Dec 2009, 00:43 | |
| Odlična tema za mene.
80% materijala kojeg posedujem je alternativa onoga sto sam vidjao godinama po katalozima/i onoga cega nema/.
Jedan moj prijatelj se sali da imam materijala za dva zagrobna zivota. Ali sa onim sto se ne sali jeste -
NE KUPUJ ONO ŠTO VIŠE NEĆEŠ MOĆI NABAVITI.
Priroda mog posla tokom 90-tih omogucavala mi je da vrsim uvid u preduzeca 7 okruga u Srbiji, pa tako i preduzeca npr, za bojenje prediva za carape, velike tekstilne firme, za izradu tepiha itd. Volim da nalazim alternativni materijal jer on me jos i dan danas tera da razmisljam kreativno. Npr. nikada do sada nisam u radnji kupio ni jedan konac za vezivanje i pravljenje tela musica a neke moher vunice su ako ne bolje onda u rangu kupovnih dabinga te vrste.
Narednih dana, ako nekoga zanima mogu prezentovati deo mog alternativnog materijala / korisno je za finansije/. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Čet 31 Dec 2009, 00:46 | |
| - Dragan Tasic ::
- Odlicna tema za mene. 80% materijala kojeg posedujem je alternativa onoga sto sam vidjao godinama po katalozima/i onoga cega nema/. Jedan moj prijatelj se sali da imam materijala za dva zagrobna zivota. Ali sa onim sto se ne sali jeste - NE KUPUJ ONO STO VISE NECES MOCI NABAVITI. Priroda mog posla tokom 90-tih omogucavala mi je da vrsim uvid u preduzeca 7 okruga u Srbiji, pa tako i preduzeca npr, za bojenje prediva za carape, velike tekstilne firme, za izradu tepiha itd. Volim da nalazim alternativni materijal jer on me jos i dan danas tera da razmisljam kreativno. Npr. nikada do sada nisam u radnji kupio ni jedan konac za vezivanje i pravljenje tela musica a neke moher vunice su ako ne bolje onda u rangu kupovnih dabinga te vrste. Narednih dana, ako nekoga zanima mogu prezentovati deo mog alternativnog materijala / korisno je za finansije/.
Dragane, kako da ne. Jedva čekam naredne dane.... | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Čet 31 Dec 2009, 09:21 | |
| - Dragan Tasic ::
NE KUPUJ ONO STO VISE NEĆEŠ MOĆI NABAVITI. Ova rečenica mi je jako poznata,a čuo sam je od Dragana Mitrovića... | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Čet 31 Dec 2009, 13:55 | |
| | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 13:40 | |
| Mi i dalje čekamo da vidimo te alter FT materijale..... | |
|
| |
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 13:54 | |
| | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 13:59 | |
| Evo odličnog flashaboua! | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 14:12 | |
| Samo da slikam jedan deo, pa šaljem. | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 14:46 | |
| Ovo je prvoklasni chenille: | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 18:15 | |
| Kad ste vec tražili, sada ću vas udaviti... Ja za tela crvića, nekih ninfi i mokrih koristim razna plastična i druga crevca, kao što su ova... Ova raznobojna pakuju se kao igračke, a ja sam nekoliko pakovanja kupio na buvljaku po dvadeset dinara. Mnogi, koji znaju za ovu igračku su odustali od ovog jer im telo musice ispadne debelo. Medjutim, treba ovo crevo raseći na pola, i u zavisnosti šta želite da radite, stavite pod belu hartiju pa predjite peglom onoliko dugo u zavisnosti kakvo telo zelite da bude. Tako da /ako pogledata sliku/ prozirni okrugli gajtan moce dobiti formu polukruga, ili vec sta zelite. Kada sve to lepo namotate na udicu, obojite bojom kojom želite. Ja to radim vitraž bojom /vidi se na slici/. Ona je transparenta i kada je nanesete / vrlo malo/ ona odmah napravi i rebra. U zavisnosti od vestine pri farbanju, mozete kombinovati više boja na jednom telu. Kada se boja malo osuši preći preko nje bezbojnim lakom za nokte. Evo šta se dobije... Nadam se da sam nekome dao ideju. | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 18:34 | |
| | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 19:07 | |
| Ispod svake je olovna žica, što ne bi moglo da materijal nije isao pod peglu. Kada opeglaš ove prozirne, odlične su za pokrov gamarusa. Evo još nekih ideja koje za sada nisu urodila plodom. U prozirno crevo stavljena badrljica fazana pa peglano i isečen preklop od cevčice za sok / rebrasto/, za na primer - pokrov... Videvši Madjonijeve sedževe sa kuvanom jelenjom dlakom, setio sam se dva dela tepiha od kamilje dlake koje mi je dao prijatelj / nažalost bacio sam ih/, a od njh sam pravio nekada one što sam video kod Madjonija. Kombinacija ova dva materijala bio bi pun pogodak.ovako izgleda uzorak... Možda se dobro ne vidi, ali je dlaka ostra. Žao mi ove braon. | |
|
| |
Madjoni Moderator
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 19:17 | |
| Gosn.Taso..ima alternativa za taj dabing.....baktejl | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 19:25 | |
| Svaka čast.
Imam ga, pa mi je još više žao što se nisam setio. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) | |
| |
|
| |
| Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) | |
|