| Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) | |
|
+52Mare035 Mihailo Erovic Clavis Mohiko Zarkotekica Renafly SnikS Bahus Marinko81 Damirt82 Bahat Raka Hardy ZmajodBosne Musicar Zlatko Fly Milosh85 Haris Mafke RadeZamora NB.Geronimo Saleja Fićo Lale Durlanac Crni Ivica R. Strashni Ogi Murino Jocko Keno Zvezdan Cakan Cicvara Nemanja79 Mungos Antares Sasats Acapapec Mixmaster Dragan Tasic Oholi Goran R Brankoogi Ervin-Eko NikolaCG Saležupa Madjoni Bogdan Mr.Zacoola MM Sasa D 56 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Madjoni Moderator
Broj poruka : 9731 Lokacija : Nikšić Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 19:40 | |
| Tu smo da učimo jedni od drugih,bar ja sam spreman za nove vidike. | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
Broj poruka : 921 Godina : 63 Lokacija : Niš Datum upisa : 24.12.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 19:42 | |
| | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 19:47 | |
| Već sam ja naučio neke stvari od tebe Mađoni, listajući teme.
Zato mi se i svidja sve ovo...
Pametan zna da nezna mnogo, a budala misli da sve zna!!! | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 22:52 | |
| Dragane, hvala na ovome.... | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 23:18 | |
| Nema na čemu Ervine!
Evo još ponešto... | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 23:28 | |
| Ovo su štapići od kojih pravim mrave i slično liveno. Koštaju oko dvadesetak dinara, a kupujem ih na buvljoj pijaci. Neki ih stavljaju u pištolj za topljenje, pa onda rade sa njima, ja ih jednostavno sečem - deljem. Znači, prineseš vatri sveće, čekaš da se malo otope, brzo namotaš na udicu, pa odmah opet vrlo kratko pored vatre, da dobiješ željeni oblik,pa odmah na nekoliko sekundi buć u čašu vode. Stvar prakse...
Npr. mrav /sa slike/ je gotov za par sekundi. A za druge mušice - mašta radi svašta.Ja, na primer mrava radim do udice broj 20. | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| |
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 23:49 | |
| Ovo sa kupio u prodavnici igračaka - gde drže i makete za sastavljanje aviona, brodova, tenkova, i drugih igračaka. Na njemu piše - Tečni cement i koštao me je 130 (1,3 e)dinara.
A ako radiš stimere pa želiš da glavu zaliješ super lepkom, da ne beli, bude kompaktna i sjajna, pre nanošenja lepka, ovlaš predji glavu mušice ovim braon ili crnim flomasterom.
Ervine, nastavljamo sutra ako želiš. | |
|
| |
Acapapec Guide
Broj poruka : 1246 Godina : 46 Lokacija : Grdelica Datum upisa : 22.02.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 23:51 | |
| Ne želi samo Ervin.....čekamo nastavak... Uživao sam u ovome | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Sub 02 Jan 2010, 23:57 | |
| Drago mi je da je još neko pročitao ovo, da se džabe ne trudim, iako mislim da već mnogi znaju.
Nadam se da ćemo se ponekad sresti, npr. u Džepu, jer sam ja rodom iz Priboja Vranjskog i vrlo često idem kod brata u taj kraj.
Jednom Vranjanac - uvek Vranjanac. | |
|
| |
Sasats INSTRUKTOR
Broj poruka : 4279 Godina : 51 Lokacija : Trstenik Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Ned 03 Jan 2010, 00:03 | |
| - Dragan Tasic ::
- Drago mi je da je još neko pročitao ovo, da se džabe ne trudim, iako mislim da već mnogi znaju.
Ne trudiš se džabe Taso....veoma je korisno i za one koji se odavno sami snalaze za materijale. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Ned 03 Jan 2010, 00:07 | |
| Dragane, dosta sam upoznat sa ovim materijalima, ali ipak volim da po nešto čujem o njima i od drugh. A ima i kolega kojima će sigurno dosta značiti sve ovo. Ovaj marker video sam kod Dragana Mitrovića, ali ga nisam mogao nigde naći kod nas. Nikakav problem, nastavljamo kad god vi budete slobodni... A pozivam i druge kolege da predstave po nešto od materijala do kojih je lako doći... | |
|
| |
Acapapec Guide
Broj poruka : 1246 Godina : 46 Lokacija : Grdelica Datum upisa : 22.02.2009
| Naslov: Re: Alter FT materijali ( i trikovi kako doći do istih ) Ned 03 Jan 2010, 00:20 | |
| - Dragan Tasic ::
- Drago mi je da je još neko pročitao ovo, da se džabe ne trudim, iako mislim da već mnogi znaju.
Nadam se da ćemo se ponekad sresti, npr. u Džepu, jer sam ja rodom iz Priboja Vranjskog i vrlo često idem kod brata u taj kraj.
Jednom Vranjanac - uvek Vranjanac. Nikad se ne zna :ziveli : | |
|
| |
Dragan Tasic Guide
| |
| |
Dragan Tasic Guide
| |
| |
Sponsored content