Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !

Ići dole 
+30
Haris
Sasa D
Rzanac
Zeljko_72
Sale guitar
Bahat
NikolayBG
Siberianman
Djuka
Damirt82
Milosh85
Omar
Durlanac
Predrag
Saleja
LeDukri
Milance
NMilanovic
Crni
Ranko
Tolefly
ShoneFly
MDujmović
Sasats
Djomla-BL
Raka Hardy
Lale
Gabriele CH
NikolaCG
Murino
34 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
AutorPoruka
Sasats
INSTRUKTOR
INSTRUKTOR
Sasats

Broj poruka : 4279
Godina : 51
Datum upisa : 04.01.2009

(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyČet 12 Jan 2012, 17:45

Čestitam administraciji na organizaciji sampion 1
Nazad na vrh Ići dole
MDujmović
Visitor
MDujmović

Broj poruka : 159
Godina : 47
Datum upisa : 05.01.2012

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyČet 12 Jan 2012, 20:51

Svaka čast! :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
ShoneFly
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
ShoneFly

Broj poruka : 2568
Datum upisa : 25.06.2009

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyČet 12 Jan 2012, 21:33

Bogat fond nagrada Bravooo
Nazad na vrh Ići dole
Tolefly
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2011'
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2011'
Tolefly

Broj poruka : 896
Godina : 52
Datum upisa : 02.12.2008

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyPet 13 Jan 2012, 08:59

Adminictraciji svaka čast na organizaciji još jednog ovako prestižnog i zahtevnog takmičenja.

Poseban pozdrav uglednim spoznorima koji su nesebično podržali organizaciju.
Svim takmičarima želim uspešne takmičarske trenutke sa porukom : NEK POBEDI NAJBOLJI! :ziveli :

Jedva čekamo prezentaciju mušica !
Nazad na vrh Ići dole
Ranko
Guide
Guide
Ranko

Broj poruka : 1045
Godina : 67
Datum upisa : 17.06.2008

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyPet 13 Jan 2012, 15:01

Ovako se radi đe su dobri ljudi Bravooo cestitam :ziveli :
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

Broj poruka : 31734
Datum upisa : 26.04.2008

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyUto 17 Jan 2012, 13:03

Podsjećamo naše cjenjene vezače, učesnike takmičenja koji još uvijek nisu postavili svoje takmičarske kreacije
mušica na forum da je zadnji rok za postavku mušica
20.januar u 23,59 h a kako je sistem glasanja specifičan
(online) iisti zahtjeva administ.-tehničke postavke, pa molimo flytiere da svoje učešće odrade u vremenskom intervalu koji je naznačen.

Hvala !

admin team
Musicarenje.net
Nazad na vrh Ići dole
http://musicarenje.net
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyPet 20 Jan 2012, 20:55

NAPOMENA !

Obaveza svakog vezača koji učestvuje na takmičenju je da dostavi originalnu fotografiju svake od
takmičarskih mušica u full rezoluciji, na e mail ovog foruma [You must be registered and logged in to see this link.]

U suprotnom članovi koji iz neopravdanih razloga isto ne učine, neće ispuniti uslov za takmičenje,
pa vas drugarski molimo da što prije to uradite.

Kako je već ranije najavljeno, glasanje će početi sjutra dakle 21.01.2012.godine u popodnevnim
časovima, a tačna satnica biće blagovremeno ovdje postavljena i vi o istom pravovremeno obaviješteni !

Razlog za nepoznavanje tačne satnice je tehnička priprema foruma za glasanje.

admin team
Musicarenje.net

:ziveli :

Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptySub 21 Jan 2012, 13:25

O B A Vj E Š T E NJ E !

Kao što predidjaju [You must be registered and logged in to see this link.] a povodom izbora 5. najboljih takmičara na Međunarodnom Internet Takmičenju u vezivanju mušica u organizaciji Musicarenje.net (2nd International Internet Fly Tying Competition "Musicarenje.net 2012 ") svim registrovanim članovima foruma Mušičarenje.net omogućeno je online glasanje.

Svi oni koji žele da učestvuju u ovom dijelu takmičenja (GLASANJE), najbolje da još jednom prije no što to učine pročitaju navedeni Pravilnik... a mi skrećemo pažnju da se tehnički može glasati za sve takmičare, pravo na glasanje imaju i učesnici ovog takmičenja ali i administracija i uredništvo... a način na koji će neko da glasa (samo za svog favorita, više njih ili sve) ostavljeno je samim forumašima da odluče.

Svim takmičarima poželjećemo sreću, neka ovo shvate prije svega kao druženje a članovima foruma koji ocjenjuju takmičare
da budu strogi u bodovanju takmičara, ali i pravedno rasporede bodove imajući u prom redu kvalitet a ne drugarstvo i sl.
i tako svi zajedno dobijemo prave reprezente ove velike medjunarodne flytierske manfestacije !

P.S.

Glasanje je tehnički omogućeno od danas 21.01.2012. od 13,30 časova i isto će trajati do 31.01.2012 do 23,30 časova.

VAŽNA NAPOMENA; Ne postujte na mjestu za glasanje, svi članovi foruma su imali dovoljno vremena da izkažu svoj stav o mušicama i takmičarima , u toku je vremenski interval od 10 dana na kojem se izražavamo GLASANJEM!

admin team
Musicarenje.net

:ziveli :

Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyNed 22 Jan 2012, 11:44

Ovo je tema gdje možete uputiti vaše sugestije, pohvale, kritike i sve drugo oko samog takmičenje.

Mjesta sa kreacijama takmičara tehnički ne mogu da se "zatvore" jer bi se tako zatvorile i "ANKETE" (tabele sa glasanjem).

Nazad na vrh Ići dole
Crni
Guide
Guide
Crni

Broj poruka : 1994
Godina : 46
Datum upisa : 07.03.2010

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyNed 22 Jan 2012, 11:59

LeDukri je napisao da je sramotno sto Zakuline i Rzanceve(ima tu jos takmicara koji to ne zasluzuju) kreacije dobijaju po jedan poen...da ima ljubomornih....

Tako je,decko je u pravu 100% ali jednostavno uvek je bilo pakosnih.zavidnih,ljubomornih...i uvek ce ih i biti.Hvala Bogu pa su u manjini tako da kvalitet uvek ispliva tamo gde mu je mesto.

Jos sramotnije je,ja zaista ne znam koju drugu rec da upotrebim da se glasa samo za "svoje" favorite a da drugima nece da se da ni taj jedan poen.Zbog toga imamo situacije da pojedini takmicari imaju i po 10-ak i vise glasaca na svoj konto.Takvim stavom vi umanjujete vrednost i "svojih" favorita jer drugim ucesnicima ne pruzate "ravnopravne" uslove za takmicenje....MISLITE O TOME!!!
Nazad na vrh Ići dole
NMilanovic
Guide
Guide
NMilanovic

Broj poruka : 2245
Godina : 45
Datum upisa : 13.04.2011

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyNed 22 Jan 2012, 12:16

Bravo Crni lepo receno .. i ja mislim da svi takmicari zasluzuju podjednak broj glasaca

Sve pohvale takmicarima ima stvarno veoma lepih i inovativnih kreacija...
A glasanje... ja sam lepo posao od cinjenice da trud koji je potrebno uloziti kako bi se uopste ucestvovalo na takmicenju ocenim sa +2 pa su mi takve i ocene od +2 ---> 5

Apsolutno sve pohvale Administraciji na vrhunskoj organizciji i trudu koji su ulozili .. Glasaci postujte makar njihov rad sa jednom dozom objektivnosti

Evil or Very Mad strogo ali pravicno cheers
Nazad na vrh Ići dole
Milance
Visitor
Milance

Broj poruka : 191
Godina : 62
Datum upisa : 08.05.2008

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyNed 22 Jan 2012, 12:38

Sasvim je bezveze što se praktično glasa za vezača, a ne za imitacije... Ima takmičara sa odlične dve imitacije i jednom katastrofalnom, a ima i onih koji su mudro postavili samo jednu ili dve imitacije.
Moralo se glasati za svaku imitaciju pa bi imali najbolje imitacije u sve tri kategorije (i tri pobednika po kategorijama).
I naravno zbirne pobednike sa najviše bodova u sve tri kategorije.

Ovako vezač sa samo jednom imitacijom može dobiti po 5 bodova od svakoga i pobediti !?!?!
Nazad na vrh Ići dole
Murino
Admin
Admin
Murino

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyNed 22 Jan 2012, 12:53

Hvala na sugestijama !

Apsolutno se slažem se sa gore iznetim!

Glavni i jedini razlog što se ne ocjenjuju kreacije takmičara po kategorijama i na kraju zbirno ... je ogroman broj
nagradjenih učesnika, što priznaćete ovom nedohodovnom i neprofitabilnom forumu i sajtu predstavlja ogromno opterećenje.
Recimo 3 ili 4 kategorije (suva, mokra, strimer i semi realistic) pa puta po tri prva mjesta i plus 3 zbirno najbolja vezača
povećavaju fond nagradjenih sa sadašnjih 5 na potencijalnih 12 i više.

Kako ovo takmičenje poprima tradicionalni karakter, broj onih koji ga podržavaju je sve veći kao i broj sponzora i prijatelja
pa će sljedeće takmičenje u organizaciji Musicarenje Net , upravo biti takvog karaktera , sada mogu slobodno preliminarno
da objavim !

P.S.

Takodje se slažem sa konstatacijama Crnog i još jednom molim da se bar na ovakvim dogadjajima izbjegne BURAZERSTVO
i ja tebi ti meni, već da svi zajedno dobijemo pobjednike kakve zaslužuje takmičenje...
Nazad na vrh Ići dole
LeDukri
Visitor
LeDukri

Broj poruka : 180
Godina : 40
Datum upisa : 29.08.2009

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyNed 22 Jan 2012, 13:06

Evo da bi ljudi znali sta sam napisao, ponovicu ovde.

Mislim da su ljudi koji su Zakuline, a i Mikijeve (Rzanac) muve ocenili jedinicom, ljubomorni, pakosni. Musice ovih momaka, posebno Mladenove (neka mi Miki ne zameri), su savrsene. Uzmite koji god kriterijum, budite i najstrozi, opet ce biti savrsene. Preciznost izrade, proporcije, pedantnost, sve to je u najboljem skladu na ovim imitacijama. Ljudi koji to ne vide, prosto nisu iskreni, ili im nesto nije u redu s ocima. A sto se tice neglasanja za druge kandidate, po meni je to nekako razumnije, nekako je vise takmicarski Evo ja prvi necu da glasam za imitacije koje mi se ne svidjaju. Jer prijavljene su neke musice tako glupe izrade, da ne zasluzuju ni jedan glas. Iskrenije i postenije je nego da im lepim jedinice iako su i to glasovi. Prosto, musice mi se ne svidjaju. One koje mi se svidjaju dobice glasove,naravno onakve kave po meni zasluzuju. To nije omalozavanje nikoga, svaka cast svima na trudu! Mozda ste i u pravu a ja gresim, mozda svi koji su se prijavili zasluzuju bar jedinicu. Mozda je moja greska ako sam pogresno skontao pobude drugih da mojim favoritima dele jedinice. Ma pricam gluposti, Zakuline muve bolje nemojte da ocenjujete nego da mu lepite keceve. Decko je dokazani vezac, klasici evropskog vezivanja, ako tako mogu da se izrazim, su ga pre dve godine ocenili najboljim ocenama! Mladena mozete da ne volite, ali Mladenove musice....

Poslednji izmenio LeDukri dana Ned 22 Jan 2012, 13:10, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
LeDukri
Visitor
LeDukri

Broj poruka : 180
Godina : 40
Datum upisa : 29.08.2009

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 EmptyNed 22 Jan 2012, 13:08

I zelim da se izvinim gospodinu Murinu sto ovako koristim prostor na forumu, ali jace je od mene.
Murino vi izvanredno radite svoj poso, svaka cast!
Samo sam hteo da skrenem paznju na nepravdu, koju ste vi okarakterisali kao "burazerstvo".
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 2 Empty

Nazad na vrh Ići dole

(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !
Nazad na vrh 
Strana 2 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: International Internet Fly Tying Competition "Musicarenje.net " :: 2nd International Internet Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2012'-
Skoči na: