Broj poruka : 373 Lokacija : Beograd-NBG Datum upisa : 20.03.2010
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 01 Feb 2012, 22:10
POBEDNICIMA I ORGANIZATORIMA lepo je biti deo druzine koja prekracuje ovu hladnu zimu pozdrav za sve!
Omar Guide
Broj poruka : 2296 Godina : 50 Lokacija : Plav Datum upisa : 11.03.2009
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 01 Feb 2012, 22:21
Cestitke svim takmicarima , narocito 10 prvoplasiranih ( može i više ) , jer ste svi vi pobjednici i fantastični vezači !
Čestitke i Administraciji foruma koji su ovo izvanredno takmicenje i druzenje organizovali po drugi put.
Svim nagradjenim zelim dobar provod u Plavu i da na nasim vodama ulove svoje trofeje !
Omar Basic , Predsjednik
Sportsko ribolovni klub " Plavsko jezero" Plav, Montenegro
Zeljko_72 Visitor
Broj poruka : 193 Godina : 52 Lokacija : Ljubovija Datum upisa : 30.09.2010
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 01 Feb 2012, 22:39
Iskrene čestitke svim učesnicima, a posebno pobedniku
Saleja Guide
Broj poruka : 703 Godina : 43 Lokacija : Jagodina Datum upisa : 14.01.2011
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 01 Feb 2012, 23:53
Iskrene cestitke svima,,, meni ostade jos da vezbam... do sledeceg puta
Rzanac Visitor
Broj poruka : 201 Godina : 45 Lokacija : Niš Datum upisa : 06.09.2009
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 00:02
Momci sta reci... jos jedno sjajno druzenje u ove hladne zimske dane !!!
Zahvaljujem se svima koji su glasali za nas takmicare !!!
Nasem sajtu Musicarenje.net i celokupnom Admin.team sve pohvale na jos jednom uspesno organizovanom takmicenju na kom su se i ove godine pojavili sjajni takmicari!!
Zelim svima da jos jednom cestitam i pozelim puno uspeha u nekom od narednih takmicenja !!!
Takodje bi se zahvalio i sponozorima G-dinu Ranku Travaru ispred D.O.O."Travar - fishing " iz Novog Sada , Grandepescatore, L2DM iz Švedske .firmi "Hemingway-s fly fishing products iz Užica , Mediteran iz Kraljeva
,S.R.K "Plavsko Jezero" predsjedniku g din Omaru Bašiću, firmi "Fly & Trout" gospodi Grubić & Panić ,Dohiku barbless hooks ,ribolovačkoj radnji "BISTRO" iz Nisa...
Do slececeg takmicenja veliki pozdrav od MIROSLAVA ANDONOVIĆA - Ržanaca
Raka Hardy Guide
Broj poruka : 1487 Lokacija : Mali Zvornik Datum upisa : 10.11.2010
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 00:05
Bravo šampione!!!
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 08:55
Cestitam svim ucesnicima,a posebno trojici prvoplasiranih!
Haris Guide
Broj poruka : 543 Lokacija : Bajina Bašta Datum upisa : 06.09.2008
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 08:59
Veliko BRAVO za sampione i sve takmicare.
Lale Guide
Broj poruka : 2385 Lokacija : Berane Datum upisa : 21.08.2010
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 15:46
Cestitke svim ucesnicima . Momci sto se tice mene odlicna prezentacija kreacija i imalo se sta vidjeti inauciti ..Pojavila su se i neka nova imena mislim na ove mladje vezace i moji iskreni komplimenti za njih.Po nekoj mojoj skromnoj procjeni pobijedio je najbolji i moja cestitka za njega majstore ...Veliki pozzzzz odmene iz Berana za sve ucesnike kao iz administrciju svi ste vi pobjednici BISTROOOOOOOOO................
Bojovic Danijel Guide
Broj poruka : 686 Godina : 52 Lokacija : Njemačka Datum upisa : 11.07.2010
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 18:19
Cestitam pobjednicima! Pokazali ste majstorstvo, imalo se sta vidjeti
Cestitam organizaciji na zabavnom zimskom druzenju.
Ps. Cestitam i svim ostalim takmicarima! Kad god podjete na vodu servirate svoju imitaciju, koju ste iz meraka, uz puno truda napravili i uhvatite ribu na nju, tada u tom trenutku ste svi vi pobjednici, dabogda dozivjeli bezbroj takvih trenutaka :ziveli :
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 19:06
Hvala svima na čestitkama, na dobronamjernim sugestijama ... ali i kritikama ...hvala takmičarima i glasačima !
Vjerujte da nije lako držati (onlajn) takmičenje, odgovornost je jako velika, materijalnog ili bilo kakvog dobitka nas iz administracije tu aposlutno nema, osim druženja i razvijanja svijesti o ovoj našoj "priči svih priča" !
Čestitaćemo pobjednicima još jednom na mjestu predvidjenom za te stvari ... ali ja sada koristim priliku da vas obavijestim da se ovim takmičenje ne završava...
Naime , kako je donator, rib.radnja "Bistro" iz Niša i vlasnik Dragan bio uključen u sve ovo negdje od sredine takmičenja a na našu adresu stigao je poklon za takmičenje ... donijeli smo odluku da taj poklon (mušičarski) prsluk i 5 pakovanja udica Gamakatsu pripadne takmičaru koji na naknadnom glasanju u izboru 10 nenagradjenih mušica (odnosno flytiera koji nisu nagradjeni) osvoji najveći broj bodova ~!
Pa neka je sa srećom !
( Postavka tih 10 izabranih mušica iz kruga nenagradjenih takmičara biće postavljena kada se usaglase mišljenja nekih od najboljih vezača sa foruma !) , najvjerovatnije će to biti sjutra u večernjim časovima , a samo glasanje (bodovanje) će se održati u skraćenom "tajmingu"
:ziveli :
Admin team Musicarenje.net
Crni Guide
Broj poruka : 1994 Godina : 46 Lokacija : Leskovac Datum upisa : 07.03.2010
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 20:12
SVAKA ČAST!
Evo spremicu i ja malu nagradu za pobednika vise kao mali znak paznje i podrske administraciji i dobrim ljudima koji znaju da cene trud,zelju i hrabrost!!!
Broj poruka : 896 Godina : 52 Lokacija : Štrpce - Kosovo i Metohija Datum upisa : 02.12.2008
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Čet 02 Feb 2012, 21:02
Čestitam svim učesnicima takmičenja , posebno velikoj petorci na čelu sa pobednikom. Administracija je još jednom ispunila svoj zadatak na najbolji moguči način i pokazala visoko moralni gest, posebno u ovom drugom delu takmičenja. Moj prijatelj Crni, koji me sve više oduševljava i pokazuje da Mušičarenje.net čini spoj, ne samo vrhunskih vezača i poznavalaca Fly fishing ,več i skup iskrenih, poštenih i nadasve stimulativnih članova . Pridružujem se njegovoj ideji i pobedniku drugog dela takmičenja poklanjam skroman poklon- komplet od 5 mušica sa temom Realistike, kao znak pažnje , iskrene želje i hrabrosti za učestvovanjem na ovakvom jednom takmičenju
MDujmović Visitor
Broj poruka : 159 Godina : 47 Lokacija : Bihać Datum upisa : 05.01.2012
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pet 03 Feb 2012, 10:47
Kapa dole za organizatora takmičenja i sponzore!
Predrag Guide
Broj poruka : 1211 Godina : 50 Lokacija : Užice Datum upisa : 05.10.2010
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pet 03 Feb 2012, 11:07
Hvala svima koji su glasali za mene.....cestitke organizatoru....sve je bilo i vise nego OK.....
Sponsored content
Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !
(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !