Musicarenje.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Musicarenje.net

Fly Fishing

Portal*PrijemTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !

Ići dole 
+30
Haris
Sasa D
Rzanac
Zeljko_72
Sale guitar
Bahat
NikolayBG
Siberianman
Djuka
Damirt82
Milosh85
Omar
Durlanac
Predrag
Saleja
LeDukri
Milance
NMilanovic
Crni
Ranko
Tolefly
ShoneFly
MDujmović
Sasats
Djomla-BL
Raka Hardy
Lale
Gabriele CH
NikolaCG
Murino
34 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AutorPoruka
Mr.Zacoola
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2012'
Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2012'
Mr.Zacoola

Broj poruka : 1812
Godina : 35
Datum upisa : 02.02.2009

(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 7 EmptySre 22 Feb 2012, 19:15

Konačno nadjoh vreme da i ja napišem nešto vezano za ovogodišnje takmičenje... Izvinjavam se svim drugarima - članovima, zbog ovako kasnog "reagovanja"...

Biću kratak!

Svaka čast administraciji sajta/foruma na još jednoj uspešnoj organizaciji. Uradili ste sjajan posao, a s obzirom na to da je lavovski deo priče izneo Murino - Srdjan Bošković, te dao od sebe maximum, ne mogu a da njemu ne posvetim posebne čestitke. Bravo druže! Bravooo

Zahvalio bih se sponzorima na jako lepim nagradama - hvala ljudi i svaka čast! Stega je fenomenalna, makazice, konac, itd, itd... Srećan sam baš, moram da priznam! :)

Na kraju, ali nikako i najmanje bitno, hvala svim ljudima, tj. članovima koji su moje radove udostojili svojim vrednim glasom. Drugačije, hvala Vam što ste glasali za mene i odveli me na šampionski tron, odnosno prvo mesto! :)

Svim učesnicima takmičenja čestitam na prikazanim kreacijama i osvojenim pozicijama, a nagradjenima želim da na najlepši mogući način iskoriste svoje lepe nagrade.

Živi bili i veliki pozdrav,

Mladen Žakula.

P.S. "Vidimo se" do godine...

Nazad na vrh Ići dole
MDujmović
Visitor
MDujmović

Broj poruka : 159
Godina : 47
Datum upisa : 05.01.2012

(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !    (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 7 EmptyPon 19 Mar 2012, 20:47

Konačno, nakon gotovo dva mjeseca, danas su kompletirane nagrade koje su došle od sponzora ali i prijatelja mušičara. Posebno se zahvaljujem (opet) Murinu na organizaciji takmičenja i čijom je dobrotom dio nagrada dospio do mene, ribolovnoj radnji Bistro iz Niša i gdinu Draganu na setu udica i mušičarskom prsluku, a naročito dvojici ljudi koji su bili velikodušni u želji da potaknu Fair-play među takmičarima - Crnom, koji je specijalno za mene uradio set niških bambula i tome dodao još nekoliko stvari koje nam uvijek trebaju i veliki Tole, koji je također velikodušno (i zbog kojeg je sve ovo kasnilo stvarno ha ha ) napravio 20 realističnih imitacija koje tako dobro radi...Tole, ove baje neće nikada vidjeti Une..previše su lijepa uspomena da bi se kvarile...

Svima Vama hvala još jednom i da se iduće zime nađemo za stegama u još većem broju!

Bistro!

thanks you ciao

(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !   - Page 7 P1070272800x600
Nazad na vrh Ići dole

(Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju !
Nazad na vrh 
Strana 7 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Musicarenje.net :: FLY FISHING :: International Internet Fly Tying Competition "Musicarenje.net " :: 2nd International Internet Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2012'-
Skoči na: