| (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
|
+30Haris Sasa D Rzanac Zeljko_72 Sale guitar Bahat NikolayBG Siberianman Djuka Damirt82 Milosh85 Omar Durlanac Predrag Saleja LeDukri Milance NMilanovic Crni Ranko Tolefly ShoneFly MDujmović Sasats Djomla-BL Raka Hardy Lale Gabriele CH NikolaCG Murino 34 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Murino Admin
Broj poruka : 31734 Datum upisa : 26.04.2008
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 06 Feb 2012, 23:16 | |
| Glasanje za FT takmičenje "Top ten flies"
Marijan Dujmović - "The Last Day" [ 14 ]
Mladen Radonjić (Djomla-BL) -"Gorski patak" [ 10 ] Bojović Danijel - "Lignja" ...............................[ 7 ] Peter Majoroš - "Kukla potočnika"..................[ 5 ] Matjaž Plut (Bully) - Miš ..............................[ 4 ] Rok Košmrlj (Kusmi) - "Majska" ...................[ 4 ] Nebojša Pavlović (Šone) - "Kamenjarka" .......[ 3 ] Aleksandar Paunović (Sale guitar) -"Vilin Konic" [ 3 ] Aleksandar Bogosavljev (Saleja) - "Jig peš" [ 3 ] Jovan Ognjanović (Ogi) - "BeloTimočka" [ 2 ]
Pobjednik ovog mini FT takmičenja je član foruma MDujmović kojem ispred administracije Musicarenje.net najiskrenije čestitamo!
Ostalim učesnicima naših takmičenja hvala na učešću, poželjećemo vam više sreće na nekom novom online druženju, a sljedeće tradicionalno treće po redu, biće nova šansa za mnoge kvalitetne vezače, kojih ima na ovom forumu popriličan broj .Ovom prilikom preliminarno objavljujemo da će se to takmičenje u nekim organizacionim i tehničkim aspektima razlikovati od predhodna dva, da će biti u svakom pogledu veće i kvalitetnije, ali da će ono u biti ostati druženje i takmičenje flytiera ove velike zajednice kakvu čini Musicarenje net !
Hvala !
Poslednji izmenio Murino dana Pet 20 Nov 2015, 11:20, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Bahat Visitor
Broj poruka : 359 Godina : 42 Lokacija : Kriva Drina Datum upisa : 10.11.2011
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 06 Feb 2012, 23:36 | |
| Čestitam | |
|
| |
Sale guitar Visitor
Broj poruka : 373 Lokacija : Beograd-NBG Datum upisa : 20.03.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Uto 07 Feb 2012, 02:46 | |
| Apsolutno zasluzena pobeda.The last day je bio moj favorit od samog pocetka takmicenja | |
|
| |
NMilanovic Guide
Broj poruka : 2245 Godina : 45 Lokacija : Sve redje uz vodu.. Datum upisa : 13.04.2011
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Uto 07 Feb 2012, 02:51 | |
| Čestitam ! | |
|
| |
Tolefly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2011'
Broj poruka : 896 Godina : 52 Lokacija : Štrpce - Kosovo i Metohija Datum upisa : 02.12.2008
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Uto 07 Feb 2012, 08:29 | |
| Čestitke pobedniku , kao i ostalim takmičarima | |
|
| |
ShoneFly Champion Fly Tying Competition 'Musicarenje.net 2015'
Broj poruka : 2568 Lokacija : bare,rukavci,kanali Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Uto 07 Feb 2012, 08:31 | |
| čestitam | |
|
| |
Sasa D INSTRUKTOR
Broj poruka : 5296 Godina : 46 Lokacija : Brčko-Andrijevica Datum upisa : 07.02.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Uto 07 Feb 2012, 11:11 | |
| Cestitam pobjedniku! | |
|
| |
Saleja Guide
Broj poruka : 703 Godina : 43 Lokacija : Jagodina Datum upisa : 14.01.2011
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Uto 07 Feb 2012, 11:45 | |
| Zasluženo | |
|
| |
Omar Guide
Broj poruka : 2296 Godina : 50 Lokacija : Plav Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Uto 07 Feb 2012, 14:58 | |
| čestitam !!! | |
|
| |
MDujmović Visitor
Broj poruka : 159 Godina : 47 Lokacija : Bihać Datum upisa : 05.01.2012
| Naslov: Zahvala Uto 07 Feb 2012, 17:58 | |
| Veliki pozdrav svima! Želim se ovom prilikom zahvaliti i čestitati svima Vama. Prije svega gospodinu Murinu-administratoru foruma na nesebičnom radu u organizaciji oba ciklusa takmičenja. Želio bih da zadrži svoj entuzijazam i naredne godine nas okupi u još većem broju i oštrijoj konkurenciji. Iskreno se nadam da će i mnogi drugi sponzori prepoznati potencijal ovog takmičenja koje je već postalo tradicionalno. Hvala svima vama koji ste glasali i onima koji su imali riječi hvale za moje kreacije na ovom takmičenju. Veliko hvala i sponzorima takmičenja (da ne nabrajam sada redom) kao i ljudinama koji su pokazali da su moralne veličine ovog takmičenja, gospodinu Crnom i gospodinu Stojanu-ToleFly. Svima vama želim svako dobro, zategnute štapove i uspješan početak mušičarske sezone. Bistro i :ziveli : Marijan Dujmović | |
|
| |
Raka Hardy Guide
Broj poruka : 1487 Lokacija : Mali Zvornik Datum upisa : 10.11.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sre 08 Feb 2012, 13:21 | |
| Najiskrenije čestitke!!! Prelepa muva!
I ostalim takmičarima, čestitke, sve najbolje i još mmogo dobrih kreacija želim!!
:ziveli : | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| |
| |
Omar Guide
Broj poruka : 2296 Godina : 50 Lokacija : Plav Datum upisa : 11.03.2009
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Sub 11 Feb 2012, 17:45 | |
| Sve cestitke dragim prijateljima iz Nisa. Posebno bih cestitao mladom Ivanu, koji prosle godine poceo sa FF i FT . Upozno sam ga na sajmu u Nisu, kada je i kupio svoj prvi stap i sve vrijeme vezao muve, na standu Musicarske sekcije Nisa . Ovo samo potvrdjuje koliko je JAKA njihova musicarska sekcija i koliko u njoj ima profi vezaca. Za Zakulu i Razanca je vec suvisno govoriti !!! Momcima zelim lijepe trenutke u Plavu gde ce te iskoristiti svoje nagrade od naseg kluba. :ziveli : | |
|
| |
Sumadinac Guide
Broj poruka : 1147 Lokacija : Ivanjica, Srbija. Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Pon 13 Feb 2012, 16:54 | |
| Proslo je i ovogodisnje takmicenje sa uspehom. Hteo bih da pohvalim administraciju i da se zahvalim sponzorima, a svim takmicarima da pozelim uspesnu ribolovnu sezonu i naravno da se takmicimo i naredne godine u jos vecem broju. | |
|
| |
Raka Hardy Guide
Broj poruka : 1487 Lokacija : Mali Zvornik Datum upisa : 10.11.2010
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! Ned 19 Feb 2012, 22:38 | |
| Prijatelji, da zahvalim na poklonima! Stiglo mi je sve, ali iz zdravstvenih razloga nisam u mogućnosti ja da fotografišem, pa sam zamolio prijateljicu da to učini za mene po mojim instrukcijama, kako bi se videlo (po muvama) da je kod mene, i pošalje mi fotografiju. Čestitke svima još jednom i veliko hvala! :ziveli : | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
| |
|
| |
| (Vaša) pitanja, sugestije i obavještenja o takmičenju ! | |
|