| Flyfishing avantura na Bahamas | |
|
+5NMilanovic Mixmaster Peja Furflies Bojovic Danijel 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bojovic Danijel Guide
Broj poruka : 686 Godina : 52 Lokacija : Njemačka Datum upisa : 11.07.2010
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 19:28 | |
| Ja sam posle ove moje ribe sav srecan, ispuni se moj san i jos bolja je nego sto sam sanjao. Sve sto sad jos dodje je plus. A ja sad znam kako, kad mi naidje u radius zabacaja, i vidi strimera, brzi kratki trzaj i stop, brzi kratki trzaj i stop...u stopu ga bije prije nego opet krene. Ja sam sad ko pirat, uletio sam u EL DORADO i otimam okeanu njegovo zlato, sto vise zlata drmnem, sve jos vise pokusavam da klepim, opijen sam, od ovod dozvljaja, niti sam zedan, niti gladan, samo vrebam da mi neleti na domet, samo jedan zabacaj mije dosta, da ju tresnem ko struja... | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 19:38 | |
| I drugi znaju ovo mjesto kod boje, poznat Hot Spot, hoce i drugi zlato, trolaju vucu voblere, blinkerasi pokusavaju sa silikoncima, i u dubinu sa Speedjigging, blinkerasima ote ajkula tunu pred sami brod, za ove nase Mahi Mahi su njihovi mamci, ili pre teski ili prebrzi, tako da mogu samo da gledaju sta mi ribama uradismo. Evo ga nas heroj dana Kapiten Cole Mi smo Team on nas vozi, prati galebove i jata malih riba, paznjivo ugasi motor i polako klizimo blize za samo jedan zabacaj ponekad samo nekih 5 sekundi ako ne uspijes da zabacis tada i netrebas vise, ribe su otisle, pogotovo brze tune. | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| |
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 19:43 | |
| | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 19:57 | |
| Sve vise i vise ajkula, vec sam dvije tune od po 15kg izgubio na njih, sa jednim udarom su progutale toliku tunu i jos pola metra opredveza odjednom, mozete zamisliti kolike su. Stefanova tuna je bila u 50kg klasi, brvi bjeg nekih 300metara bez prestanka, kad ju je zaustavio i probao da pumpa, dobio je sva udarca ajkule na tunu i njemu je pored tune isto predveza hvalilo. Kad pojuri na naseg Mahi Mahi mi samo otvorimo kocnicu riba odjuri 100-150metara od ajkule, mi za ribom i ostavimo ajkule iza nas za trenutak,a one su lijenje nece puno da jure, naucile na gotovo, cekaju dok ribu dovices do broda i drzis je, e onda naglo udari. Kaze Cole dosad su sve musterije na njegovom brodu, sve ribe izgubili kad se ajkule pojave, niko nije dosao ko mi na ideju da otvori kocnicu, samo se ukoce i krive a ajkula im ribu odgrize. | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:03 | |
| Tolike ajkule moram pokusat da skratim borbu, da ribu brze kontroliram, traje borba u prosjeku najmanje 15minuta. Ja sad sa SAGE Xi3 12ticim bijem po njima, jao koji snajper, sad ih jos brze i dalje dostizem strimerom, a onda...BUM...BUM... | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:05 | |
| | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:07 | |
| | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:09 | |
| | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:10 | |
| | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:13 | |
| | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:23 | |
| Kako se naglo pojavi, tako i naglo nestade EL DORADO, mi smo mu lijep dio zlata oteli, sve tune nam otese ajkule. Stefan na kraj izvadi na brzinu mjednu malu tunu. Jao koji dan sanjao sam, zelio sam jednu Mahi Mahi od metra, dobio 8 komada sve preko metar i Stefan tresnu 3 komada, imao je malo problema sa stapovima, meki stapovi, vjetar i veliki strimeri, veliki Loop, kratki zabacaji. Ja se ljudima ne mijesam u merak, mora svako sam odluciti koje oruzje koristi, ja samo brze stapove koristim, koplja, snajpere... Jos ovo, Cole je samo najvecu ribu vagao, imala je 17kg, a vi ju sad nadjite, koja je to bila i koliko kilograma imaju onda ostale??? | |
|
| |
Bojovic Danijel Guide
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:28 | |
| Toliko za sada od mene, nadam se da vam se svidjelo druzenje sa mnom na ovoj avanturi.
Vidimo se.
:ziveli : & BISTRO!!! | |
|
| |
Mixmaster MASTER
Broj poruka : 10000 Godina : 55 Lokacija : Niš Datum upisa : 05.08.2008
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 20:58 | |
| Uh, ja bih se teško odvojio od ovog ribolova na dorada. Ulov je bogat, zabavan, riba je prelepa, a niti je mala niti prevelika. Sve taman kako treba. | |
|
| |
Ervin-Eko INSTRUKTOR
Broj poruka : 5216 Godina : 39 Lokacija : Sjenica Datum upisa : 09.02.2009
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas Uto 03 Maj 2016, 21:39 | |
| Koji si ti gospodin... Da Bog da jos dugo godina obilazio destinacije poput ovih... Meni je bilo zabavno citati, odusevljen sam iskreno. Ne mogu cekati da se vidimo negde u CG, da mi to po malo usmeno docaras.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Flyfishing avantura na Bahamas | |
| |
|
| |
| Flyfishing avantura na Bahamas | |
|