Druže. vjeruj mi pitao sam se gdje li je reportaža sto nam čovjek obeća na kraju prošle. nemam pojma kako ali fulio sam cijelu do danas. cijelo vrijeme je mijenjao sa onom sto si prošle godine pisao ne znam kako ni zašto ali jbg tako je bilo jedino mi zao sto je nisam pročitao u martu jer bi je sada čitao drugi put. i dva puta bi zaista uživao
danas vidim ovaj link za reportazu i kontam kako tek nakon godinu i onda lagano lampice se pocinju paliti (znam da sad vecina vas pomisli "bosanac " jesam sta cu ) prebacujem na prvu stranu jeste nova ovo nisam cito citam upozorenje ne prekidajte dok ne zavrsim cek cek preskacem na 8 stranu jos uvjek pise znaci nema prekida bar 8 strana lijepe price i jos ljepsih slika
jupi odo ja na more lagano sa Danijelom cekaj malo za morsku atmosferu treba se malo i potruditi Danijel ulazi u avion ja u frizider incuni u maslinovom ulju moze imaam i one sa cili papricicama mogu i oni kapari naravno , dimljeni sir ma bez njega ne ide masline gornja polica nema u vratima nema izgleda da su na zadnjem derneku sve zaplatile umjesto na tanjir masline dodajem na spisak za trgovinu u rezervama vina trazim bocu koja ce me privuci kad sam u rezervema zasto ne reserve cabernet sauvignon prodato e sad je sve spremno valjda je i Danijel do sad sletio jeste sletio je hm smjestaj i nije neki ali nije ni doso da se izlezava u sobi ili da cita forum na musicarenje.net pored bazena doso je da peca hajde brate idi pecaj nazdravljam prvoj ribi i tako dalje i itd prestajem nazdravljat ribama da nebi propjevao uzivam u svakom retku napisanom svakoj fotki okinutoj ne znam dali je do vina ili do pisca ali kao da na momente cujem sum mora kad se Danijel upisao u klub 70 opet nazdravljam u meni se mjesaju osjecanja drago mi je zbog ribe ali nekako mi je zao jer osjecam da je kraj price blizu
i nazalost jeste 9 strana i kraj citam komentare od rajei vidim da nisam jedini koji je uzivao tebe se isplati poslati na pecanje jer pored tebe i mi uzivamo u tvojim putovanjima i tvom dozivljaju okruzenja u kome se nalazis jedino sto nemamo onaj slatki umor u rukama od drilova sve ostalo sam osjetio iz tvoje price
ps
umjesto ovolikog pisanja moglo je i jedno hvala ali sam si kriv inspirisao si me za ovoliko pisanje